Krise og Sorg

Krise opleves, når vi i en periode af vores liv mister fodfæstet, og vi har svært ved at overskue hvordan, det hele skal gå for en selv og måske for ens nærmeste. Livet byder måske på svære forhindringer, der skal overvindes. Måske skal du finde helt nye veje i dit liv.

Symptomer kan være desorientering, svimmelhed, glemsomhed og en sårbarhed, hvor du måske bliver meget ked af det og har let til tårer. Det kan være, du har nogle tanker, du har svært ved at tale åbent om. Du har måske nogle følelsesmæssige reaktioner, du har svært ved at forholde dig til og som kan bekymre dig og dine omgivelser.

Sorg kan opleves ubærlig, når vi mister vore kære eller andet dyrebart i livet. Der kan være store individuelle forskelle på hvordan en sorg gennemleves.

Mange oplever stor hjælp ved at tale med en neutral professionel person om den svære livssituation, man befinder sig i. Nogen har kun behov for enkelte samtaler andre for et længerevarende forløb. Jeg har god erfaring med såvel kortvarig som langvarige forløb.

Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om dit behov for samtale. Du kan ringe eller skrive via mail. Kontakt.

pic1