Samtaler med teenager og unge

Ungdomsårene er forbundet med store og krævende udfordringer. At skulle vælge uddannelse, venner, stil og tage mere og mere ansvar for sig selv og sin fremtid kan være overvældende.
Mange oplever frygt for ikke at lykkes med sit liv og har konstant et kritisk blik rettet mod sig selv. Det kan betyde, man får det psykisk rigtig skidt, og det kommer måske til udtryk som tristhed, stress, angst, aggression, spiseforstyrrelse, cutting eller opgiven og manglende håb for fremtiden.

Ungdomsårene kan være særligt vanskelige, hvis du har haft svære og måske voldsomme oplevelser og erfaringer i dit liv.

Du lever måske i en hverdag, hvor du er splittet imellem dine egne og dine forældres og måske venners forventninger til dig. Enten i forhold til uddannelse, arbejde, kulturelle eller religiøse værdier og holdninger.

Det kan være, du mangler at kunne få brugbar støtte og sparring, fordi du er meget ensom, eller fordi samværet med dine nærmeste er kompliceret og måske konfliktfyldt.

Det kan være, du har god støtte fra dine nærmeste, men har behov for neutral og professionel samtale, coaching eller terapi.

Du er velkommen til selv at vælge, om du vil have nogen med til samtale.
Er du meget ung/teenager, vil der være et tæt samarbejde med dine forældre eller plejefamilie.

I samtalen sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt i dit liv.

Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om dit behov for samtale. Du kan ringe eller skrive via mail. Kontakt.

Pic3